Kamers

Al onze ruime gastenkamers beschikken over comfortabele bedden en hebben een eigen badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel. Ook heeft iedere kamer een eigen koelkastje, hang-legkast en zitje. De gastenkamers zijn op de 1e en 2e etage gelegen. Alle kamers hebben een grandioos uitzicht op het Lago Maggiore, Lago di Varese en Lago di Monate en de omliggende bergen, zodat je vanuit je bed geweldige foto’s kunt maken! De B&B-kamers op de 1e etage delen het dakterras van 60 m2, terwijl de B&B-kamer op de 2e etage eigen balkons heeft.

Ook beschikbaar: een ruime studio op de 2e etage, met eigen balkon. Natuurlijk beschikt ook de studio over comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een hang-legkast, een zitje en een eettafel met stoelen. In de aangrenzende keuken kun je naar hartenlust de Italiaanse sterren van de hemel koken.

Kamer 1

Deze kamer ligt op de 1e etage en is maar liefst 35 m2 groot (exclusief badkamer). De prijs bedraagt € 90,00 per nacht, inclusief continentaal ontbijt, maar exclusief (toeristen) belasting.

Kamer 2

Ook deze kamer ligt op de 1e etage en is 25 m2 groot (exclusief badkamer). De prijs bedraagt € 85,00 per nacht, inclusief continentaal ontbijt, maar exclusief (toeristen)belasting.

Kamer 3

Deze kamer is gelegen op de 2e etage, heeft 2 balkons en is 30 m2 groot (exclusief badkamer). De prijs bedraagt € 80,00 per nacht, inclusief continentaal ontbijt , maar exclusief (toeristen)belasting.

Studio

Deze studio ligt op de 2e etage, heeft 1 balkon en is maar liefst 35 m2 groot (exclusief badkamer). De prijs bedraagt per nacht € 75,00, inclusief het gebruik van bed- en keukenlinnen, maar exclusief (toeristen)belasting en kosten van de verplichte eindschoonmaak ad € 50,00.

Gastenlounge

Onder het genot van een heerlijk kopje Italiaanse koffie genieten van het continentale ontbijt, het prachtige uitzicht, pianospel, een goed boek, een glas wijn of …..

Flex-werkplek

Nog even de zakelijke mail checken, een dagje uit plannen of een lekker restaurantje scoren…..